Levertijd en kosten

Ik probeer alle bestellingen binnen enkele werkdagen te printen en verzenden. Hoe snel dit gebeurd is afhankelijk of het bestand print-klaar is, of er wit toegevoegd moet worden en hoeveel werk dat toevoegen is. Houd er rekening mee dat de meeste bestellingen met 1-2 werkdagen verzonden worden tenzij er extra (veel) aandacht is vereist aan het bestand. Mocht ik niet binnen 1-2 dagen kunnen verzenden dan laat ik dit weten per mail, doorgaans dient er dan toch wat overleg plaats te vinden. Heeft u haast of wilt u vooraf exact weten hoelang het gaat duren, stuur dan een mail met daarin het bestand en het gewenste product dan kan ik een levertijd voorspellen.

Alle bestellingen worden verzonden via PostNL en in het buitenland via hun partners. Er is de mogelijkheid om per postzending of per pakketzending te versturen. Dit is tenzij het bestelde product groter is dan wat door de bus past, dan komt de optie voor postzending te vervallen.

De kosten zijn:
Postzending Nederland €4,25
Pakketzending Nederland €6,50

Postzending België en Duitsland €10,60
Postzending België en Duitsland €10,25

Wilt u laten verzenden naar een ander land dan hier vermeld, stuur dan even een mail dan kijk ik wat op dat moment de tarieven zijn en zal deze toevoegen aan de website.